Boooom

I fredags hände det plötsligt. Äntligen.
En bit in i mitt träningspass fick jag feeling för att lyfta tungt. Riktigt tungt.
Så efter 5x5 tekniklyft med nätta 40kg ökade jag till 80kg som jag lyfte lätt som en plätt. Ok, personligt rekord kan inte va omöjligt, så jag la på tills stången vägde 95kg, 3kg mer än mitt pers. Och dra på trissor, det gick! Det kändes tom som jag hade mer att ge, så jag la på ytterligare 5kg. Det kändes lite skrämmande att stå framför 100kg, men mäktigt också.
Ett tekniskt rätt dåligt lyft, en massa jävlar anamma och vilja så stod jag upp: MED 100 PANNOR I HÄNDERNA! 😱 Det kändes så fruktansvärt bra! Lyckan bara bubblade och jag hoppade upp å ner! Vincent (som va med som side kick) stirrade på mig som om jag fullständigt tappat förståndet. 😂 Stackars pojk!

Nu njuter jag av att jag uppnått mitt mål och nästa vecka börjar jag jobba mot mitt nya: att lyfta min dubbla kroppsvikt, vilket idag skulle innebära ett lyft på 124kg. 💪🏼 Tidsramen är ännu oklar... Kan nästa sommar va rimligt?

Kropp & Träning | | Kommentera |

Äter. Jämt.

Alltså, det här med MammaFitness funkar väldigt bra för mig. Denna veckan har jag visserligen varit förkyld (är fortfarande lite snuvig), men tycker att jag återhämtat ovanligt snabbt vilket är väldigt skönt.
Maten är väl inte alltid jättekul, det är ju det onyttiga som oftast är godast, men med tanke på VARFÖR jag gör det är det nästan alltid lätt att välja "det rätta".
Det svåra är många gånger är att få i sig all mat! Jag äter snudd på hela tiden. Och äter jag inte tänker jag på mat (på ett positivt sätt), planerar mat eller lagar mat. 😂
Men hur som helst så har de fysiska resultaten varit bra hittills. Jag har sedan 15/8 tappat 7 cm runt midjan och 6 cm runt rumpan! Det tycker jag är ett härligt kvitto på att jag gör rätt.
Nu hoppas jag att förkylningen ska helt gå över så jag orkar med träningspassen ordentligt.

Kvällsmat: knäckebröd med tonfisk, päron, parmesan och mjölk.

Kropp & Träning | | Kommentera |

3 1/2-årskalas

Eftersom Linus (och hans bröder) är välsignad med föräldrar som inte alltid skyndar i onödan, sk Skalmanföräldrar, fick han inget 3-årskalas med sina kompisar, men väl ett 3 1/2-årskalas!
5 vänner var inbjuda varav 3 kunde komma så med Vincent, Felix och en storebror till en av gästerna blev det ett alldeles lagom party med pannkakor, glass, pinata, popcorn, dans, film och fiskedamm såklart. ☺️
Det var en mycket nöjd liten kille som somnade igårkväll!
Och jag måste säga att barnkalas en fredageftermiddag/kväll är ett grymt upplägg! Det krockar sällan med andra aktiviteter, barnen blir lagom uppstissade och föräldrarna hämtar i tid för de vill hem till fredagsvinet. 😉 Så hur kämpigt det än är att samla kraft till fredagsparty är det ändå värt det! Alla gånger!

Barn & Familj | | Kommentera |
Upp