Hockey...

Förresten så har jag just insett det jag alltid anat, damhockey är ingen hit och jag blir faktiskt inte mer intresserad när karlarna spelar eller. Hockey är alltså inget för mig.
Nu hoppas jag innerligt att lilleman inte kommer bli en hockeyspelare som hans far var när han var ung. Jag står faktiskt hellre och fryser i ett ridhus än en ishall, konstigt va?! Hihi!
Allmänt | | Kommentera |

Träningsvärken har infunnit sig

Jag tog nog i mer i tisdags än vad jag först trodde. Idag kom det rejält med stelhet och jag blev allmän rörelsehindrad. Typiskt, jag som hade tänkt rida ett ordentligt pass med Fiona idag. Det fick bli en promenad i ridhuset istället och självklart en härlig och lång ryktning. Jag tror inte att Fiona misstyckte det minsta!

I eftermiddags var jag hos frisören och putsade på topparna lite grann. Vi vill inte ta för mycket eftersom det är bra med lite längd till bröllopet. Fast vi kommer få använda lite löshår i alla fall. Ångrar så att jag klippte av håret förra vintern! Men jag litar på min frisör och tror absolut att han kommer att komma på nåt bra. Förmodligen kommer det bli ganska mycket utsläppt hår i stora blanka lockar. Men sen kommer ju frågan, slöja eller inte slöja? Eller kanske tiara? Men jag är nog mest inne på att bara försöka få dit några vackra rosor och några pärlor... Vi får se. Det är ju lååååååååångt kvar!

Till helgen ska vi sätta oss och skriva ut inbjudningarna och förhoppningsvis skicka dem på måndag. Det är ju "bara" en månad senare än va vi egentligen hade tänkt oss, men jag hoppas att våra nära och kära kan ändra på sina planer om de redan är uppbokade.
Imorgon ska jag bege mig tilltygaffären och försöka hitta nåt fint band att knyta runt korten. Och så ska ju kort och kuvert inhandlas så klart. Det är så spännande nu när det börjar hända saker och jag faktiskt börjar så smått förstå att det snart är dags!De här söta fjärilarna har min fina syster skapat åt oss. De och andra liknande bilder ska få finnas med på inbjudningarna, programmet, menyn mm. Härligt med ett genomgående tema som verkligen blir vårt! Det känns romantiskt, men inte putti-nuttigt, för det är rakt inte vår stil med för mycket gulligull. 

Nu är det dags för sängen med en önskan om att kroppen ska vara lite mer samarbetsvillig imorgon! Fast å andra sidan är det underbart att känna att man jobbat ordentligt och fått slita lite. Undrar just hur det känns efter nästa pass?
Vårt Bröllop | | Kommentera |

Musik

Idag har vi varit och pratat med dem som ska sjunga på vår vigsel. Vi hade två låtar som vi önskade att de skulle göra och det verkar inte som om det skulle vara några problem. De skulle kika lite närmare på låtarna och höra av sig när de hade ett arrangemang som skulle kunna fungera. Jag hyser stor tilltro till att det kommer bli jättebra! De verkar verkligen mycket professionella och kunniga. Och så har de en helt underbart söt liten son, inte för att det påverkar deras musikaliska förmåga, men ändå!

Och så har min syster skickat över inbjudan och den blev jättebra! Eftersom vi inte har nån skrivare inkopplad hemma så får jag göra en provutskrift på jobbet imorgon. I smyg så klart eftersom ingen på jobbet vet nåt ännu!
Vårt Bröllop | | En kommentar |
Upp