Plånbok

Idag har jag blivit firad på Mors Dag för första gången. Jag fick en plånbok i present av mina älskade killar. Jag hade visserligen valt ut den själv men ändå!

Plånbok från Fiorelli

Plånbok från Fiorelli

En lite större modell än vad jag brukar ha med flera fack för klubbkort. Jag föll pladask för krokoimitationen i lack. Den kanske ser lite plastig ut, men det struntar jag fullständigt i. Jag tycker att den känns riktigt JAG och det är väl det som är det viktigaste? Det ska ju kännas kul att plocka fram plånboken när det är dags att betala.
Allmänt | | Kommentera |

Kampanj på Cubus

Cubus har 30% rabatt på alla kläder den här veckan. Då är det inte fel att kolla läget!
Fast i butiken jag var i var det väldigt utplockat, men jag hittade en scarf och lite barnkläder. Alltid nåt! Hade jag inte haft lillen med mig kanske jag hade hittat nåt mer, men jag hade inte ro att ställa mig i provrummet när han gnällde i vagnen.

Den butik som erbjuder barnpassning till sina kunder kommer att få mig som kund!

När jag var i Kanada för några år sedan var jag i ett varuhus som hade ett gubb-dagis. Där kunde männen sitta och se på tv, läsa en mängd olika tidningar och fika i en maskulin miljö medan fruarna shoppade i lugn och ro. Ett slags Småland för vuxna helt enkelt! Jag tycker att det är en fantastisk idé samtidigt som jag tycker det är hemskt... Måste verkligen vårt samhälle verkligen va så stereotypt?
Men jag vet att min sambo mer än gärna skulle vilja att alla butiker hade en sån hörna där han kunde sitta medan jag kikar runt. Själv skulle jag ju vilja att han kikade med mig och gav mig hans åsikter om de plagg/prylar jag plockar fram. Kanske en dag....
Emma Gillar | | Kommentera |

Träning

Åååååh, jag måste verkligen ta tag i min träning nu om jag inte ska ha fullständig ångest på stranden i sommar. Ok att jag födde barn för 3½ månad sen och ammar, men ändå. Jag bryr mig egentligen inte vad andra tycker utan vill trivas själv. Det låter ju visserligen som en klyscha, men det är faktiskt sant. Det är inte roligt att va dallrig i hullet när man aldrig varit det tidigare!

Då kommer ju problemet: Jag är lat och har inte tid att träna 3-4 timmar/dag eller tillgång till en PT! Jag försöker verkligen putta runt vagnen en runda varje dag, men hjälper det verkligen? Måste jag gå flera timmar? Det har jag faktiskt inte lust med. Går på Friskis & Svettis emellanåt, men det blir väldigt sporadiskt och oftast "bara" core-pass som kanske inte bränner så mycket fett utan mer bygger muskler. Och ja, jag vet att muskler bränner fett, men då måste jag nog börja lyfta vikter. Alternativ? Har ett par tränings-dvd:er, men det är ju så svårt att få in dem i dvd:n...

Wii Fit

Kan Wii Fit vara ett alternativ? Nån som har någon erfarenhet att det? Fast å andra sidan, är det lättare att starta Wii-konsolen än dvd-spelaren? Och det känns ju lite larvigt att va inne och träna när det är underbart väder ute och jag har skogen och fina vägar in på knuten. Kanske kan det vara dags att snöra på sig joggingskorna igen, men det är så tråkigt att jogga innan man kommit igång och orkar springa en bit. Hmm, tål att tänkas på.

Under tiden ska jag fundera på vad jag ska ha på mig på grillkalaset på lördag!
Kropp & Träning | | En kommentar |
Upp