Uppladdning


Nu börjar uppladdningen inför Göteborg Horse Show där jag tänker spendera hela dagen! Ye-haa!
Allmänt | | Kommentera |

Pers

Här firar vi visst inte påsk, lite pynt har plockats fram, men inte ens barnen är så särskilt påsksugna. De väntar mest på påskägg och njuter av ledighet med mamma och pappa. 
Vi vuxna har visserligen en hel del att stå i, men det är mysigt att finnas till hands ändå. 💕

Idag tog vi ledigt från måsten en stund och åkte till gymmet hela mafiljen. Barnen uppförde sig som barn gör på ett ställe fullt med "klätterställningar", bollar, pinnar och annat spännande så det var ju inte helt avslappnad stämning. 😉 Men jag lyckades ändå dra till med ett nytt pers och lyfte, med nöd och näppe, 70 kg i marklyft. Alltså, jag är så sjukt stolt över mig själv! 
Magnus va grym och gjorde flera chins/pull-ups och försökte hjälpa mig att göra en, men där har jag en bit kvar. Bara att kämpa på. 

Nu blir det en snabb dusch och fortsättning på att förbereda packningen inför min och barnens Gävle-resa på måndag. 


Världens bästa hejarklack! ❤️ Linus peppade mig jättefint när jag lyfte, dock inte i elefantdräkt. 
Kropp & Träning | | Kommentera |

Lite som Pippi

Nu har bloggen vilat ett tag, det var behövligt känner jag. Kanske är bloggsuget helt tillbaka nu, vem vet. 😊

Idag har jag varit på gymmet igen. Förra vecka gick jag igenom min lyftteknik med min svåger, han hävdar att jag har bra teknik, så idag kände jag mig riktigt peppad på att lyfta - tungt. Och det blev personligt rekord: 60 kg! Tjoho, jag känner mig lite som Pippi Långstrump, både stark och glad. Målet jag satte upp för mig själv kring nyår var ju att marklyfta min egen kroppsvikt innan året var slut och det klarade jag ju med rasande fart. Dock ska tilläggas att jag jag idag väger 62 kg så egentligen har jag ju inte klarat målet riktigt ännu, men nästa vecka satsar jag på att lyfta 65 kg och då har jag ju klarat det med lite marginal. ☺️ 
Så nu har jag redan tänkt ut två nya mål eftersom jag märkt att det taggar mig väldigt positivt att ha uttalade och uppnåeliga mål. Tidigare har jag ofta hållt mina mål hemliga av rädsla för att misslyckas, men nu känner jag att det är bättre för mig att va öppen med vad jag vill och förväntar mig. 

Så, nästa mål är att marklyfta 100 kg innan året är slut! Yes, det ser jag fram emot! OCH det andra målet är att göra minst en pull-up, men där har jag sjukt svårt att sätta nån tidsgräns eftersom jag just nu mest hänger som en död räka i stången... Vi får väl se hur det artar sig. Men kul är det iallafall! 💪🏼Kropp & Träning | | Kommentera |
Upp