Åka bil

Så fort vår älskade Felix åker bil så ser det ut så här:


Finaste plutt, han har så svårt att hålla sig vaken ens det kortaste sträckorna. 

I onsdags (när den här bilden togs) sa han strax innan: "Höj mamma! Den här låten gillar jag!" när jag spelade One night love affair med Bryan Adams (såklart! 😂). Och jag gjorde min son till viljes, höjde volymen, sjöng med och han somnade på 20 sekunder! Hur är det ens möjligt? Nog för att det är skönt att somna i bilen, men hallå - från att va pigg och pratsam till att snarka medan musiken (och mamman) skrålar - hur går det till?!
Praktiskt dock om han nån gång skulle drabbas av insomningssvårigheter. 👍
Barn & Familj | | En kommentar |

Jobbelijobb


Rockar min Bryan T-shirt på jobbet idag!

Noll bloggning i veckan. Jag har verkligen haft full upp med att få ordning på vår lagershop på jobbet som ska öppna nästa vecka. Jag till och med drömmer mardrömmar om T-shirts och påsar! 😵 Kanske inte så konstigt med tanke på att jag har vikt en sisådär 2000 T-shirts de senaste plus en massa andra plagg. Men kors va bra det kommer bli! Jag är riktigt nöjd och ser så mycket fram emot att få öppna på onsdag. Måste bara få koll på kassan först...


Så, orken och tiden att blogga har inte funnits där, men nu är det helg och andra bullar! Nu myser vi för fullt framför Nicke Nyfiken, de minsta gossarna och jag, medan Magnus hämtar Vincent hos en kompis. ❤️ Imorgon blir det full fart med fotvård, barnkalas (Vincent ska till en vän), presentfix, vårstädning av trädgården (om vädret tillåter) och senare ska jag över till en granne för tjejkväll. Bara kul och positivt med andra ord. 

Ha en fin fredagskväll!
Allmänt | | Kommentera |

Heaven

 
Haha! Ja, nu nördar jag ner mig fullständigt i Bryan Adams, men det får ni tåla! Här är filmen jag utlovade. Den ger iallafall mig gåshud och jag hoppas ni som inte va där känner av vilken härlig stämning det var! :) Det är ju riktigt häftigt när 8000(?) sjunger med i låtarna!
Kul också när snudd på alla konsertbesökarna är glada och trevliga. Det var en tant som blev sur när det blev trängsel och jag puttades in i henne, fast jag fräste tillbaks sen var det inte mer med det. Och en kille spille ner sin öl i min sko, men det var kanske mest synd om honom som fick slut på öl. Hehe!
 
Just nu är jag ju på jobbet, men när jag kommer hem ska jag spela mer Bryan för mina lyckliga familjemedlemmar. Och innan dess blir det nog en och annan låt för kollegorna också. Vi får väl se när omgivningen säger stopp och sätter mig på detox.  
Emma Gillar | | Kommentera |
Upp