Så trött, så trött...

Har inte blivit så mycket skrivande de senaste dagarna (ingenting alls faktiskt), jag har varit så vansinnigt trött och somnat i soffan flera kvällar i rad. Det är verkligen inte likt mig, jag brukar ju sitta och uggla till sena natten utan problem.
Antar att det är bröllopet med alla förberedelser och förväntningar som börjar ta ut sin rätt.

Men nu känner jag mig på banan igen och ska strax gå ut och njuta av solen en stund medan Liten sover middag. Även fast jag blir mer och mer anti solning så är det ju väldigt skönt att slappa i solstolen lite grann. Men med hög solfaktor på så klart! Mina vitiligo-fläckar kommer jag aldrig bli av med, men jag kommer minsann inte va skrynklig när jag fyller 40 heller!!

I eftermiddag ska jag och M fortsätta med Operation: Rensa bort ogräs under häcken. Det är väldigt tråkigt, men det blir ju fint efteråt.Tyvärr är en del av ogräset kirskål som har väldigt envisa rötter. Enligt Odla.nu är det enda sättet att bli av med kirskål att man täcker över området med tjock plast utan ljusgenomsläpp och låter den ligga i minst 2 år. Låter inte så kul, plus att hur jag jag under häcken? Det kommer ju upp plantor in emellan grenarna så de är nästan hopplösa att få bort! Nä, det får nog bli en koll så gott som varje dag så att vi åtmindstone håller dem i schack. Men å andra sidan så har de ju ganska söta blommor...
Allmänt | | Kommentera |

Yvonne Ryding

Inte nog med att denna kvinna är både vacker och begåvad, hon gör otroligt bra hud- och skönhetsprodukter!

Just nu finns de här sköna kiten till kampanjpris på hennes hemsida och maj ut skickas alla beställningar fraktfritt inom Sverige. Inte alls dumt! Jag passade på att beställa fot-kittet och en rengöringslotion.

 

Ska bli skönt att fixa fötterna sommarfina inför sandalsäsongen som ju faktiskt redan är i full gång. Släpp fötterna fria!
Smink & Hår | | En kommentar |

Små finkläder

Så här söt blev Liten i sina festkläder!
Liten i finkläderna från Jocko

Nyvaken och go

Nackdelen var väl att han inte bara blev fin utan också väldigt varm stackarn. Men det hade nog varit värre med en kostym som jag först tänkte.
Han var i alla fall väldigt nöjd med sina nya skor som han stolt steppade runt i. Min söta gullunge!
Vårt Bröllop | | En kommentar |
Upp