emmas garderob

Välkommen till mig! En 3-barnsmamma som bloggar om allt möjligt.

Honungsros

Trädgård Permalink0

Äntligen blommar honungsrosen i trädgården. Och den doftar ljuvligt! Jag skulle kunna stå i vedskjulet och bara lukta hur länge som helst. 💛 Synd att den inte tycker om att stå i vas. För mig vissnar den nästan direkt. Men en hinner ju njuta ett litet tag så jag får väl nöja mig med det. 

Dryck

Emma Gillar, Mat & Recept Permalink0
Imorgon är det som bekant midsommarafton och eftersom jag har som plan att åka med barnen till Liseberg på midsommardagen kommer det inte bli ett alltför blött firande för mig. 😁
Men idag har jag (och ungefär hälften av Stenungsunds befolkning) varit på Systemet och köpt lite dryck. Bl.a några av mina favoritöl!


Hale och Pistonhead Kustom Lager är som sagt favoriter, men Pistonhead Flat Tire är en ny bekantskap. Spännande!
Och när jag stod i kön upptäckte jag till min glädje att de hade fått in min och Magnus favoritprosecco som länge varit slut. Inte så dumt med kö ibland! 😉


Kan verkligen rekommendera denna till dem som gillar bubbel! 👌🏼
Nu ska här städas och tvättas så vi slipper tänka på det i helgen. 

Nästan klart

Trädgård Permalink0
Kolla! Gången är omlagd, jämn å fin, rabatten ska förberedas med lite gödsel,  och så klart fyllas med växter, sen är årets trädgårdsprojekt faktiskt klart! 😄Och wow va snyggt det blev. Stone by Stone har verkligen gjort ett toppenjobb!


(Gruset kommer ju försvinna/gå ner i springorna så vi kan se de vackra kullerstenarna.) 

Och var det någon som såg den läckra entré som Pernilla och co gjorde i senaste Trädgårdstider? 😍 Frågan är nu bara, var kan jag göra nåt liknande?!


Lånad bild från SVT.se 
Till top