Sol, sol, strålande sol

Jag har knyckt lillemans solspray och använt den på bröstet. Efter 2 dagars (försiktigt) solande har inget soleksem dykt upp. Underbart! Det är ju så härligt att slippa klia sönder sig efter en dag ute i det fina sommarvädret som vi har just nu.

Solspray från Vichy

Solspray från Vichy spf 50+


Det känns ju som att solskyddsfaktor 50+ är lite att ta i, men jag har faktiskt fått lite fin färg i alla fall. Och som sagt, utan tillstymmelse till eksem.
Men jag måste ändå ringa vårdcentralen och boka en tid hos en hudläkare som kan titta på mina pigmentförändringar. Tänk att det kan va så långt till telefonen ibland... Imorgon kanske jag kommer ihåg det.

Tills dess ska jag i alla fall njuta av sommarvärmen så mycket det bara går!

Kropp & Träning | | Kommentera |

Sommarhy

Jag längtar efter den där felfria och solkyssta sommarhyn! Jag har inte speciellt dålig hy, men en och annan pormask som jag har haft så länge jag kan minnas. De ska nu bekämpas så gott det bara går.

Neutrogena Black Head scrub och The Body Shops facewash.

The Body Shop Aloe Calming Facial Cleanser och Neutrogena Blackhead Elemination Daily Scrub

Dessa två flaskor ska hjälpa mig tänkte jag. Har hållt på i ca två veckor nu utan att se något större resultat, men trägen vinner. Hoppas jag i alla fall...
Om inte detta fungerar så får jag helt enkelt komma på en ny plan. Förhoppningsvis en billigare plan än att gå på ansiktsbehandlingar resten av livet. Det är självklart skönt och lyxigt så det gör jag gärna ibland när jag vill skämma bort mig, men jag behöver ett budgetalternativ.
Kropp & Träning | | Kommentera |

Chinos

Ungefär en månad efter förlossningen panikköpte jag ett par korta beige chinos att ha på mig på en middag hos några vänner. Då hade jag fortfarande inte gått ner speciellt mycket i vikt så jag köpte byxorna i storlek 40, fast 38 hade nog suttit bättre, men de var slut... Jag köpte dem på Lindex för ett vrakpris så jag tyckte det var värt att köpa dem trots att jag kanske inte skulle kunna ha dem speciellt länge.

De blev för stora fort, väldigt fort, så jag använde dem bara ett par gånger. Så här om dagen gav jag dem till min mamma som provade dem och de satt så himla bra på henne att jag blev riktigt avundsjuk! Hon blev så klart väldigt nöjd och har redan använt dem fler gånger än jag tror jag.
Därför vill jag ha ett nytt par (i rätt storlek den här gången) att ha såna där dagar när short känns för lite och jeans för mycket. Vet att KappAhl och Gina Tricot har haft modeller som sett snygga ut på skyltdockorna i alla fall så dit ska jag verkligen gå och kika.
Om inte de känns ok så tycker jag att de här från Cheap Monday som jag hittade på Nelly ser skitsnygga ut. Min sambo gav tummen upp när jag visade dem och det är ju alltid ett plus.

Korta chinos från Cheap Monday

Korta chinos från Cheap Monday

Mamma och jag tänkte ta en shoppingrunda med lunch på stan om en vecka eller två så då ska jag kolla efter dem. Annars tänker jag nog beställa dem och prova i lugn å ro här hemma.

Nu ska jag ställa mig och stryka midsommaroutfiten. Det blir skjortklänningen från H&M som jag köpte i Stockholm. Vad jag ska ha nertill har jag ännu inte bestämt, förmodligen blir det jeans och antingen gladiatorsandaler eller ballerinas. Fast enligt väderprognosen kanske gummistövlar skulle passa bättre.

Trevlig midsommar!
Emma Gillar | | Kommentera |
Upp