Billigt!

Imorgon ska mamma passa Lilleman en stund på morgonen så att jag kan gå på yoga. Hon är för snäll min mamma. Fast jag vet egentligen inte om hon gör det mest för min skull eller sin egen. Hoppas att det är ett bra yogapass, har inte testat det på Friskis tidigare.

Sen tänkte vi i alla fall åka alla tre till Orusts svar på Ullared, nämligen Göksäter! De har väldigt mycket tyger och jag är ju på jakt efter en gardin till Lillemans rum. Hoppas vi hittar något fint som kan passa till hans lilla fönster. När den är fixad är det kanske dags att kika efter en kulig kruka och växt också. Har jag tur hittar jag även krukan på Göken.
De har en del billiga barnkläder också så förhoppningsvis har de söta gummistövlar som Lilleman kan ha på sig i sandlådan. Det behöver ju inte va världens kvalité, han lär väl knappast hinna slita ut dem. Vi får se vad som dyker upp.

Mammalunchen idag gick förresten jättebra, de gillade maten och båda bad om receptet. Det är ju ett bra betyg, eller hur?! Knattarna lekte som bara den tillsammans och när kompisarna gått somnade mitt lilla hjärta och var knockad i tre timmar. Sötnos!

Fionas ägare var en av mammorna som var med på lunchen och hon berättade att hon fått ont i ryggen. När jag erbjöd mig att ta Fiona blev hon väldigt tacksam. Det är verkligen inte kul att åka till stallet när man inte mår bra och jag rider mycket hellre än joggar som jag hade tänkt idag.
Hoppas att hon snart mår bättre och kan njuta av att hennes häst börjar gå riktigt fint!

Nu ska jag krypa till kojs så jag är utvilad till yogan imorgon.
Allmänt | | Kommentera |

Hur såg hon ut egentligen?!

Jag tittade på FörkvällTV4 tidigare idag, tycker att det är ett ganska mysigt och lagom engagerande program. Idag var bland andra Linda Rosing en av gästerna och jag höll på att inte känna igen henne. Hon såg inte klok ut! Så opererad och plastig har jag sällan skådat en svensk. Usch!
Det är väl bara att hoppas att hon och hennes blivande man tycker att hon är vacker, för jag tycker det inte. Jag kommer då aldrig skaffa ankläppar och silikonbröst som ser ut som ballonger!

Kolla in Linda Plasting här.

Imorgon är det dags att få ny inspiration från Äntligen Hemma-gänget. Jag uppskattar liksom det programmet mycket mer nu när vi har köpt ett hus som vi får göra som vi vill med och inte har en hyresvärd som lägger sig i allt från tapetval till antal tavlor på väggarna längre.
TV & Film | | Kommentera |

Före frukost-häst!

Träningen igår gick jättebra! Å vilken nytändning jag fick när det gäller ridningen! Jörgen tyckte att Fiona var en trevlig dam, men att jag borde rida med mer energi för att få ihop henne bättre. Slitigt, men mycket roligt!
Fiona har ett jädra steg och mycket aktivitet i ryggen så hon är väldigt svår att sitta ner på i traven. Som tur var noterade Jörgen det snabbt och sa att jag skulle rida lätt emellan övningarna och rörelsena. Han kallade henne även före frukost-häst! Fyndigt!
Det enda negativa var väl att det läckt in en massa vatten i ridhuset så att det var ett riktigt lerhav istället för fint sviktande underlag. Fiona var inte helt nöjd över att bli smutsig om hovarna och protesterade lite grann, men sen gick det över.
Mamma var med som åskådare och supporter, hon tyckte också att det såg bra ut och blev rätt sugen på att rida lite själv. Vi får väl se när jag får upp henne på hästryggen igen.

Idag hade jag ju tänkt mig en lättare runda med Lilleman i vagnen, men det har kommit regnskurar med jämna mellanrum så jag hoppade faktiskt över det. Vi åkte till ICA istället för att inhandla det vi glömde sist. Imorgon kommer nämligen två mammor från mammagruppen med sina söta döttrar för att äta lunch. Jag tänkte bjuda på Köttfärs Bombay som jag skrivit om tidigare.

Steken i lördags blev förresten ok, den skulle varit inne lite kortare i ugnen än va vi körde. Det kommer nog bli perfekt nästa gång!
Kropp & Träning | | En kommentar |
Upp