Avslappnad frisyr

Jag är helt nollad när det gäller hår. Jag har så svårt att få till något annat än en klassisk pony-tail. Ibland skojar jag till det med ett diadem eller hårspänne, men det är allt.
Både under min graviditet och under amningen har jag tappat mer hår än vanligt, inte så nån annan märkt av det, men jag fäller som en långhårig hund. Inte så kul och det tar ju bort inspirationen att göra nån tjusig frisyr ännu mer. Inte blir det väl bättre av att det är mer än 6 månader sen jag var hos frisören... Shame on me!

I ren desperation klippte jag av mig mitt långa hår i vintras. Tyckte att det var så slitet och trist, men nu ska jag försöka spara ut det igen. Jag skulle vilja ha en lika avslappnad frisyr som Whitney Port.The City-stjärnan Whitney Port


Hennes frisyrer är ofta enkla, men väldigt snygga och klädsamma. Kanske ska jag börja kämpa lite, göra flätor i luggen och ha håret utsläppt oftare. Om jag börjar idag kan jag förhoppningsvis komma på nån fin frisyr att ha på bröllopet imorgon. Ute i god tid som vanligt...

| | 2 kommentarer |

Slarver

Jag har verkligen slarvat. Har inte varit ute och joggat på säkert två veckor!
.
Bilden är lånad från Fightsport.se

Jag önskar att detta var en bild av mig...

Imorse när jag ställde mig på vågen visade den 61,9 kg, vilket inte är nån katastrof, men inte heller vad jag hade planerat. Fast jag får ju skylla mig själv när jag inte tränat samt kanske ätit och druckit lite för gott.
Eller nej, inte för gott, jag har njutit av att ha M hemma under hans semester. Vi har tagit det lugnt och myst med varandra och med lilleman. Men på måndag börjar M jobba igen och då är det slut på de här lata dagarna.
Ska jag nån gång komma i form så är det nu!
Kropp & Träning | | Kommentera |

Besvikelsen gick över

Dagens shopping blev en besvikelse. Blusen på H&M var inte alls som jag tänkte mig och stövlarna från Din Sko var slut i min storlek. Typiskt! Så när jag kryssade in på Lindex för att kolla in jeansen var inspirationen i botten och jag tittade bara lite slött på dem utan att orka ta mig till provrummet. Men de såg ok ut på galgen, men jag får nog fundera lite på dem. Kanske tar jag mig en tur senare i veckan eller nästa vecka när hjärtat börjat jobba igen.

Istället blev det smaksatt kaffe som värdinnegåva eftersom vi hastigt och lustigt blev bjudna på middag hos några vänner, tre stycken pyjamasar till lilleman från H&M, en långärmad randig tröja till M också den från H&M, presentkort från Cervera till Madde & Totte och delikatesshö till marsvinen. Så det var ju inte en helt meningslös tur.
Moloken satte jag mig i bilen och vi åkte hem för att göra oss i ordning inför middagen.

Hemma hos A, A och deras dotter som är 2 månader yngre än lilleman bjöds vi på grillade fiskspett, bulgur och limesås. Supergott! Till kaffet fick vi hemmagjord Dajmglass.
Mätta och belåtna växlade samtalen mellan prat om hus, barn, chilisåser, dränering och vörtbröd. Det var verkligen trevligt, men eftersom lilleman vägrade somna, trots många försök att vagga honom i vagnen och mata honom med både gröt och ersättning, så blev vi inte speciellt långrandiga.
Fast vi blev bjudna tillbaka på söndag när A firar sin födelsedag! Då blir det knytis, man tar med det man vill grilla och han står för potatis och sallad. Jag hoppas vi kan komma för det blir nog himla mysigt.

Middagen innebar tyvärr att jag missade Trinny & Susannah, men den dagen man låter tv:n gå före umgänge med sina vänner har man nog inga vänner kvar. Kanske går även Stilakuten i repris vid tillfälle.

Imorgon blir en lugn dag med lite städning, för till helgen hinner vi inte med nåt sånt. Ska tvätta M:s kostymbyxor och kolla över hans kavaj inför bröllopet samt bestämma mig för vilka skor och smycken jag ska ha på mig. Vill inte göra det i sista stund på lördag och har jag inget som jag tycker passar måste jag ju hinna ordna med det.

Så jag borde krypa till kojs nu så att jag är full av energi inför morgondagens uppgifter.
Allmänt | | Kommentera |
Upp