Creme de la creme

Biotherm Daycreme Ett prov på den här krämen kom hem med senaste DV och jag måste säga att jag blev såld efter första användningen! Den luktar otroligt fräscht och huden känns väldigt smidig direkt. Biotherm kan verkligen sina saker. Men frågan är om jag verkligen kommer att betala nästa 400:- för en liten liten burk av skönhet?
Smink & Hår | | Kommentera |

Ordning och reda

Jösses vad vi har varit effektiva och duktiga den här helgen!
Idag följde vi gårdagens mönster och städade ur och röjde i klädkammaren där (förmodligen) skorstenen kommer att gå. Det tog sin lilla tid och det var mycket grejer vi beslutade att skänka till kyrkans second hand-butik, Hos Marta & Maria, eftersom vi inte använt/saknat dem sen de packades in i klädkammaren vid inflyttningen för ett år sen! Tänk vad mycket man egentligen samlar på sig. Fast ibland undrar jag vem som egentligen fyller på med grejer? Det känns som de förökar sig av sig själva.

Det ena drog sedan med sig det andra och jag började rensa bland både mina och Litens kläder. Det blev två kassar med kläder till butiken. Känns väldigt skönt med en höstrensning faktiskt.
När jag ändå hade ångan uppe ställde jag iordning allt i våra bokhyllor som av någon anledningen blivit väldigt kaosartade. Cd-skivorna ställdes i bokstavsordning, böckerna sorterades, mer eller mindre viktiga papper hamnade på sin plats och några foton byttes ut i ramarna. Nu känner jag mig väldigt nöjd med den här helgens arbete!

Och Liten, han var så duktig och hjälpte mamma å pappa att greja hela förmiddagen. Sen sov han genom resten av röjandet, sötnosen!

Allmänt | | Kommentera |

Välförtjänt vila

Idag har vi städat hela huset. Liten har hjälpt till att dammduga, eller brumma som han säger, och moppa golven. Det blev så fint och nu har vi förtjänat en härlig filmkväll!

Fast vi hann ju också med att åka till Colorama för att kolla på ny matta till vardagsrummet, men de som fanns var alldeles för dyra. På Colorama hade de Oktoberfest och bjöd på grillad bratwurst, öl (lättöl), ölkorv och annan fika. Himla fiffigt att åka dit och äta lite. ;)
Vi spanade samtidigt på kakel, men hittade inget vi gillade, men däremot en himla massa fina tapeter. Det kommer bli riktigt svårt att välja när det är dags att göra om i sovrummet och vardagsrummet!

Nu blir det som sagt filmkväll och jag har fått välja film idag. Det blir En Djävulsk Romans som börjar på TV4+ kl. 20. Hihi, M blev väl inte helnöjd med valet, men han får stå sitt kast. Ikväll blir det ingen löjlig actionfilm.

Och idag är det ju Halloween också! Jag köpte godis igår och hittills har det bara kommit två spöken och knackat på så nu ligger snart allt godis i M:s mage!
Allmänt | | En kommentar |
Upp