Nån gång ska va den första

Igår gjorde jag nåt jag aldrig gjort förut på gymmet. Jag drog av mig linnet när jag blev svettig under träningspasset.
Kan tyckas som en liten grej, men för mig var det stort. Stort på det sättet att "våga" stå framför en spegel (och andra människor) när kroppen inte ser perfekt ut. För det gör inte kroppen när en böjer hit och dit. Det låter kanske ytligt, men egentligen är det precis tvärtom. Jag har nämligen börjat gilla min kropp som den är, good enough helt enkelt. Visst finns det forfarande saker jag vill förändra (både möjliga och omöjliga), men samtidigt så är jag rätt impad av vad min kropp gör och har gjort! Den förtjänar lite credd och att få visas upp för att JAG känner mig nöjd. Inte för att andra ska gilla den. Tänk att det skulle ta 35 år innan jag kände så här... Men tänk så många år jag kommer ha den här känslan! Jag har ju ändå lovat barnen att jag ska leva tills jag är 100. Minst!

Den här bilden är tagen i augusti förra året och som synes är jag inte lika nöjd då.
Kropp & Träning | | Kommentera |

5 december

Nu är det som bekant december igen och julen står för dörren. Vi ska (som varje år) försöka att inte gå helt i spinn vad gäller julklappar, men om tomten skule komma med nåt paket får det gärna ligga en ny pyjamas i. Den här från Lindex tycker jag ser härlig ut.

Och en annan grej som jag gärna skulle vilja ha är en pulsklocka. Den här från Polar (M400 HR) verkar va lagom avancerad för mig.
 
Ett mer orealistiskt önskemål är nya köksstolar (och egentligen ett nytt köksbord, men det har jag inte hittat något jag gillar). Tänker att det skulle va himla schysst med pinnstolar i olika färger kring middagsbordet och de här från Wood ser fina ut:
 
Ett litet sideboard från Hay står också på önskelistan. Helst ett rosa. Det tror jag hade gjort sig väldigt bra ihop med våra 50-talsmöbler och den rosa lampan.
 
 
Emma Gillar | | Kommentera |

Mammafitness

Som det syns klart och tydligt på bilden så har min vikt stått i princip stilla sedan jag började hos MammaFitness, precis som det är tänkt. Måtten har det ju hänt dessto mer med (även om jag alltid önskar mig mer)!

För 2 veckor sedan förlängde jag mitt abonnemang med ytterligare 3 månader eftersom jag inte känner mig klar (men det gör en kanske aldrig) och eftersom jag fortfarande slarvar ibland med både träning och kost. MEN slarvtillfällena blir färre och färre och det är ju huvudsaken.

 
Kropp & Träning | | Kommentera |
Upp