Ofrivilligt soffläge

Ja, alltså, vi har haft otroligt flyt hela det här bygget. Ett par överkomliga missöden, men inget som sänkt oss som tur är. Fast idag var det nog nära att min älskade make bröt ihop när vi upptäckte att vår soffa inte längre får plats. Den är 5 ynka centimeter för bred!

Attans tvålkopp! Som tur är så har vi ju inte betalat en enda krona för den fina soffan utan fick den utan Magnus pappa och fina fru när de byggde om och inte längre hade plats för den. De är nu i sin tur på väg att bygga ut och kommer ha plats för soffan igen! Otroligt sammanträffande! Och ingen är gladare än vi att soffan får leva vidare inom familjen. 😄

Men, då fick jag i uppdrag av Magnus att hitta en ny soffa till oss. Vi bestämde en maxbudget på 7000:- eftersom vi räknar med att gosskören nog kommer slakta den inom en 10-års period... Klädseln måste va tvättbar i vanlig tvättmaskin, armstöden ska va låga och det ska inte va en herrans massa lösa kuddar. Puh! Här kommer iallafall semifinalisterna:


U-soffa Connect med divan från Furniturebox 


Dubbeldivansoffa Connect från Furniturebox 


Kivik från IKEA med mörkgrå klädselKivik från IKEA med ljusgrå klädsel


U-soffa Nevada från Mio


U-soffa Nevada med schäslong från Mio

Vilken tycker du? Jag har en favorit, men avslöjar den inte ännu. 😉
Hus & Inredning | | En kommentar |

Överraskning

Igår stod jag och glodde på vår ovårdade rabatt vid entrén och fastnade med blicken vid vad jag först trodde var en ful tulpan. "Varför har jag satt den där? Den måste bort!" tänkte jag och böjde mig ner för att rycka upp den. Då upptäckte jag att det var inte nån tulpan utan min trädgårdsorkidé som jag planterade förra sommaren och som vissnade lika fort som en avlöning försvinner. 😏


Men nu står den plötsligt där igen och har till och med delat sig! ❤️ Tänk, så kul att den överlevde trots allt! 

Här skrev jag om lilla Regina förra året: url:http://emmasgarderob.se/2014/june/ett-extra-slag.html
Emma Gillar, Trädgård | | Kommentera |

Äntligen!

Äntligen börjar det bli klart här hemma i vårt hus! Köket är nästan klart, en bänkskiva ska bytas och lite annat fix men i stort kan vi börja använda det. Och visst blev det snyggt?!


Ugn och micro ska in bredvid kyl och frys. 


Jag känner mig så himla nöjd med våra val! Taklampan ska nog dock flyttas...


Här ska matbordet stå. Kommer bli så bra!

Imorgon ska barnen få hänga med farmor och farfar medan Magnus och jag ska bränna av IKEA, Bauhaus, Rusta, Elgiganten och Lekia imorgon. Sen är det "bara" att skruva och packa upp. Äntligen!
Hus & Inredning | | 2 kommentarer |
Upp