Nu är jag riktigt sugen!

Efter att ha kollat på sändningarna från EM i Windsor är jag nu ännu mer sugen på att ta upp dressyren igen. Tänk att nån gång få sitta på en sån häst som Edward Gal gör. Moorland´s Totilas måste vara den ultimata dressyrhästen!

Edward Gal och Moorland´s Totilas

Fantastiskt snygg! Hästen alltså...


Fast det är klart, när Edward Gal satt av första gången han provred hingsten för att han tyckte han hade för mycket (!) power så skänker ju det lite hopp. Kanske är det inte bara jag som inte är såförtjust i för heta hästar?

Var ju iväg i torsdags för att provrida ett dressyrsto som jag eventuellt så hjälpa till med, men eftersom det ösregnade och provritten skulle ske utomhus hoppade jag över det. Hälsade på henne lite i stallet istället. Hon verkade trevlig och snäll. Lilleman hälsade också, men eftersom han var med var jag nog snudd på otrevligt ofokuserad på hästen. Jag hoppas att inte ägaren tog illa upp. Hoppas vi kan få till ett nytt provridningstilfälle nu i veckan istället och att vi har bättre tur med vädret då. Hästar och ridning är ju underbart, men inte när detegnar och blåser.

Kropp & Träning | | Kommentera |

Skobytardagar på Intersport

Igår köpte jag ääääääääääntligen nya joggingskor. Det blev Adidas Supernova igen (fast den nya modellen) eftersom jag har varit så grymt nöjd med dem tidigare.

Adidas Supernova

Adidas Supernova joggingsko, lätt och smidig

Jag köpte dem på Intersport för de har skobytardagar just nu. Om man lämnar in sina gamla skor samtidigt som man köper nya från man 100:- rabatt på det nya paret. De begagnade skorna som lämnas in och som fortfarande är funktionsdugliga lämnas till Röda Korset som i sin tur skickar dem till behövande. Smart va?!!
Undrar just om någon kommer få ta över mina gamla trotjänare? Dämpningen var visserligen helt slut och min kanin hade bitit av ena skosnöret (och jag orkade aldrig byta), men i övrigt var de hela och fullt dugliga till någon som inte har några skor alls.
Jag känner mig riktigt nöjd med att ha gjort en god gärning och hittat nya skor på en och samma gång! Undrar just bara vad jag ska ha för ursäkt till att inte jogga nu då? Har ju tidigare skyllt på dåliga skor....
Skor | | Kommentera |

Praktisk present

När jag fyllde år för ett litet tag sen fick jag ett strykjärn i födelsedagspresent. Ja, jag vet, inte en jättekul present, men jag hade faktiskt önskat mig ett nytt eftersom mitt gamla är fullständigt värdelöst.
Jag måste säga att det nu för tiden är en fröjd att stryka! Och jag gillar verkligen inte att lägga in ostrukna plagg i garderoben. Det blir ju så himla bökigt när man ska klä sig på morgonen när man har bråttom och man måste bestämma sig för om man ska sticka iväg ostruken eller ställa sig och stryka i stressen.Strykjärn från Bosch

Undrar just om jag ska utnyttja den här regniga och blåsiga dagen till att styka hela den stora högen med kläder som ligger i badrummet och väntar.
Eller så pyser jag och Lilleman iväg till morsan och myser lite!

Allmänt | | Kommentera |
Upp