Peppad av Spotify

Sent igår tog jag mig till stallet med inställningen att jag KANSKE skulle rida om andan föll på. Motivationen var i bott, men ju närmare hagen jag kom desto mer steg den. Fiona verkade förvånansvärt glad att se mig och följde gladeligen med in i stallet.
När hon var inne och borstad fanns det ju ingen anledning till att jag inte skulle rida, bara lite i alla fall. Lusten hade ju inte riktigt kommit tillbaka...

Väl i ridhuset och uppe i sadeln blev jag överumplad av en massa energi och med Spotify i lurarna gick ridpasset som en dans.
Jag kan absolut rekommendera att galoppera Kom med Timoteij! Och traven blev superfin till My Boy Lollipop med Millie!
Får nog ta och skapa en speciellt häst-spellista till nästa ridpass så jag blir ännu mer peppad. Och det var faktiskt riktigt mysigt att ha hela ridhuset för sig själv medan regnet piskade taket.

Tack Fiona för en fin stund!

Känner mig riktigt laddad inför morgondagens stallsväng. Ska bara fixa spellistan.
Bonds Victory ska nog få va med som galopplåt, men sen då?

Kropp & Träning | | Kommentera |

Twilight Eclipse

På tisdag är det dags för oss att gå och titta på Twilight Eclipse i Bergakungens VIP-salong!Det är med blandande känslor jag tänker på filmen eftersom jag tyckte att den första var så otroligt bra men den andra var en riktig besvikelse. Så nu hoppas hoppas hoppas jag att Eclipse ska va bättre!

Om inte annat ska det bli så lyxigt att krypa upp i de stora fotöljerna och mumsa popcorn i mängder och bara få försvinna in i en annan värld en stund. Liten får övernatta hos mormor med sina kusiner från Stockholm så honom lär det ju inte heller gå nån nöd på.
TV & Film | | Kommentera |

Jabbadabado

I måndags fick Liten en försenad ettårs-present av sin farbror, en jättefin liten solstol från Jabbadabado. Han älskar den!
Och fast det var tänkt att vi ska ha den ute så kommer den nog att få agera fotölj när det är Pingu-mys hemma hos oss ett tag framöver.Dammsugaren är också med så klart!

Det märks tydligt att han börjar få en annan förståelse för saker nu för tiden. Speciellt saker som är bara till honom. Gullungen, va han börjar bli stor!

Till helgen ska vi försöka hinna med en utflykt på lördags förmiddagen, innan det är dags för M att dra iväg på sin spelning, och på söndagen kanske det blir ett premiärbesök för Liten på Liseberg! Jag håller alla tummar jag har för att vi ska komma iväg. Har längtat så efter att få åka lite och visa Lilleman allt skojsigt man kan göra där!
Barn & Familj | | Kommentera |
Upp