Bokat!

Nu är äntligen vår vuxensemester bokad! I september åker vi till Castello di Tornano utanför Florens med våra vänner Anders och Charlotta för att bara äta god mat, umgås och må gott. Det kommer bli helt fantastiskt! 😄


Ett italienskt slott med anor från 1000-talet. 


Vallgraven är ombyggd till pool. Bara en sån sak!!

I närheten av slottet ska det finnas flera vingårdar så en vinprovning står på schemat. Det finns även en hel del olivlundar, men jag är inte säker på att det är olivsäsong så vi får se om det blir någon koll på olivoljetillverkning. Men mest av allt ska vi koppla av och bara ha roligt!
Emma Gillar | | 2 kommentarer |

Barnkalas

Idag har vi haft barnkalas för Felix. Det var en väldigt glad kille som öppnade dörren och släppte in sina kompisar. ☺️

Vi gjorde det lätt för oss och följde Frlix önskan och serverade glass med diverse tillbehör. Det var väldigt uppskattat, men med spring i benen och bus på gång blev det ingen lång sittning. 😉 Snart var tallrikarna tomma och killarna lekte för fullt med Lego och bilar. 


Dukat för kalas!


Tre små ljus i glasspaketet som vår stora kille blåste ut!


Lilla busgänget! Minus Linus som först fick äta sin lunch i köket innan han insåg att det fanns glass i matsalen. 

Efter lite lek gick vi ut och letade insekter att fånga i Felix nya insektsfångar-kit, lättare sagt än gjort. Men till slut fick vi tag på en humla och en gråsugga. 😂
Kalaset avslutades med sedvanlig och mycket uppskattad fiskdamm. Det var en väldigt nöjd 3-åring som somnade på soffan efter middagen. 
Barn & Familj | | En kommentar |

Förberedd

Nu, 01.51 på natten har jag förberett färdigt så gott det går inför Felix kalas imorgon (idag!). Några av hans kompis kommer hit för att äta glass, fiska efter godispåse i fiskedammen, leka och busa. Och jag känner mig redo! 

Så nu har jag alltså pumpat ballonger, fixat godispåsarna, ställt fram muggar, tallrikar, skedar, servetter, sugrör, födelsedagståget, och allt annat som hör kalas till samtidigt som jag har gluttat på De Hänsynslösa. Skönt att inte behöva styra med så mycket imorgon utan bara kunna fokusera på att barnen har kul. 😊Ja, egentligen har större delen av dagen gått åt till att fixa och greja. Magnus gjorde en kämpar insats i trädgården för att städa upp efter snickarna som jobbar på vårt förråd och jag har noga torkat av allt i barnens rum och ställt tillbaka en del av deras leksaker. Felix blev överlycklig när han fick se sina traktorer och bilar medan Vincent knappt rörde sina saker. 😳 Han trollade en stund med trollerigrejerna sen gick han. Jaha, där ser man. Efter allt tjat om att få tillbaka sina leksaker! Barn, de slutar aldrig att överraska!

Allmänt | | Kommentera |
Upp