Jag vann inte hästen

Och tur var väl kanske det för vad ska jag med en häst till. Någon gång i livet har jag allt tänkt att äga min alldeles egna häst, men inte just nu. Det hade varit aningen opraktiskt.

I lördags var jag i alla fall på Göteborg Horse Show i Scandinavium och på EuroHorse-mässan. Mäsasan hade jag väl nästan kunnat hoppa över i år eftersom det inte riktigt är samma känsla att gå och titta på hästgrejer när man inte har någon att shoppa till. Men jag fyndade 14 par strumpor för 100:- och frossade i glass så jag hade det väldigt bra ändå.
Tävlingarna var toppen, men vi orkade inte riktigt hela kvällen. När Patrik Kittel ridit sitt kür-program gav vi upp och åkte hem. Men vi menar jag mig själv och N, Prinsens matte.
Till Prinsen hitta vi i alla fall lite grejer. N köpte bland annat ett vändbart schabrak och ett tjusigt strasspannband med svarta stenar.

Jag hittade dock ett par urgulliga ljusblå ridskor i Litens storlek och matchande ridbyxor, men eftersom han aldrig ridit kändes ett sånt köp ganska onödigt. Vi får se nästa år?!
Ridning & Hästar | | Kommentera |

Äntligen!

Idag är har jag den här känslan . Ok, killen är nöjd för att han har fått ligga, men jag är nöjd för att det äntligen är fredag!
Den här veckan har visserligen gått fruktansvärt fort, men det ska bli skönt med helg och lite sovmorgon (om Liten är på det humöret).

Dagen blir inte sämre av att vi ska äta skaldjur ikväll, Hellner tog ett fantastiskt guld i sprinten igår, Liten gick själv till dagis imorse utan vare sig protester eller tårar (en stor vinst för mamma!) och jag känner att järntabletterna jag börjat äta har kickat igång kroppen som inte är i koma hela tiden längre.

Apropå Marcus Hellner så brukar jag titta på Mitt liv som Hellner när Erik Segerstedt ska träna och leva som en elitidrottare. Kul program som är lagom långt att kika på innan det är dags att somna. Men jag har så himla svårt att fatta hur den där taniga kroppen (förmodligen är det tv:n som bluffar) kan få så fart på skidorna! Hellner verkar ju vara en trevlig och lite blyg kille med för stora framtänder, men i skidspåret är han ju verkligen ett monster! Skenet bedrar skulle man kunna säga...
Hur som helst hoppas jag att Erik vinner duellen på Holmenkollen! Heja heja! 
Allmänt | | Kommentera |

Klipp

Nu ska jag snart iväg till frisören, äntligen! Är ganska sugen på att göra mer blonda slingor nu när våren (snart?) kommer. Vi får väl se vad han vill hitta på . Förmodligen vill han fortsätta färga det mörkt...
Smink & Hår | | Kommentera |
Upp