Natten

Det jobbiga gick över, men det hann ta en massa energi så nu är jag bara så trött och har en lätt huvudvärk. Kanske bäst att krypa till kojs så jag är pigg och alert på Liseberg imorgon. Det lär ju bli en hel del åkande i Farfars bilar, Ponnykarusellen, Sagoslottet och Kaninresan. Lilla Liten, jag hoppas han kommer tycka att det är roligt, och det tror jag nog han kommer göra. ♥

Nu blir det som sagt natten. Imorgon kl. 11 ska vi sitta i bilen, redo att åka. M som är tidspessimist kommer säkert va klar till dess, men jag som är tidsoptimist kommer förmodligen få det svårare. Tid att stämma träff med kudden alltså.
Allmänt | | Kommentera |

Ligga, låg, lägst...

Plötsligt kom den där jobbiga känslan över mig. Jag vill egentligen inte kalla den ångest, men den är mer än oro. Känslan över att inte räcka till och över hur framtiden kommer te sig.

Hur kan jag splittra mig och älska bebisen precis lika mycket som jag redan älskar Liten (och M)? Hur ska jag hantera allt det där mörka som beskrivs i media, pedofili, våldtäkter, mord och krig? Känner mig stundtals förblindad av mörkret och vet inte hur jag ska ta mig vidare. Vill bara ligga ner och inte göra någonting.

De där jobbiga tankarna att något, Gud förbjude!, skulle kunna hända Liten, bebisen, M eller någon annan i min familj går inte att tränga undan, men jag vet ju att man inte kan gå runt ett helt liv och tänka tänk om.... Och det gör jag inte heller. Om en stund är de nog ett minne blott, men just nu håller jag på att förgiftas av allt det mörka trots att solen skiner utanför.

Tänk va fort liv kan förändras, både till det positiva och negativa.
Nej, nu ska jag vara låg en stund till, sen hoppas jag att det går över när jag hämtar Liten som är på picknick med farmor och kusin W.
Allmänt | | Kommentera |

Nytt i garderoben

Idag fick jag äntligen min playsiut från MarinAlpin. Så nu hoppas jag på solsken och värme hela helgen så jag kan mysa runt i trädgården. Och så hoppas jag så klart att magen fortfarande ska få plats! ;)

Men den får inte åka med till Liseberg imorgon. Den känns lite för avslöjande för så publika platser. Hemma blir den nog dock helträtt!


Marin Alpin Calvert playsiut


Playsuit Calvert från MarinAlpin

Emma Gillar | | Kommentera |
Upp