Besök

I natt kom Liten gåendes till vårt sovrum för första gången. Plötsligt stog han bara brevid mig och viskade "Mamma..." utan att vara vare sig ledsen eller upprörd. Han hade förmodligen bara vaknat och bestämt sig för att gå upp.
Men trött som han är somnade han om mellan oss så fort han lagt sig ner. Och hade jag och M nu varit lite smarta så skulle vi såklart burit tillbaka honom till hans säng då så detta inte blir någon vana, men det var ju himla mysigt att få ligga och klappa lite på honom och lukta honom i nacken! ♥

Så imorse när väckarklockan ringde låg han alltså kvar mellan oss, om än upp och ner, och sov så gott så gott!
Vem har hjärta att lyfta bort en sån här söt liten pojke?!
Liten fot som legat och sprattlat under natten - ett angenämt besvär (för en natt i alla fall!)

Barn & Familj | | En kommentar |

Vilken fest!

Jösses vilket kalas det blev i lördags! Så kul! Hela gänget höll igång till sent inpå natten och Liten orkade vara med ända till 22. Gullungen hade så roligt och busade med gästerna och hade kvällen till ära så gott som fri tillgång till läsk och godis. Är det fest så är det! ;)

M och hans tvillingbrorsa verkade väldigt nöjda och är nu nyfikna på vart de ska resa på fredag. Vi är nämligen ett gäng som gått ihop och ska skicka iväg dem på en grabbweekend fredag till söndag, men de har inte fått reda på vart de ska ännu. Hihi!

Jag höll ut till ca 00.00 på natten, sen tog orken slut och jag tog med mig syster och Liten hem för att sova. Skönt! Liten tog dessutom sovmorgon på söndagen till 10 så vi fick sova ut allihopa. Inte dumt alls!

Denna veckan blir ganska avslappnad (för min del i alla fall). Jag har tagit semester på fredag så det blir långledigt för mig och Liten. Sen är det kort vecka för mig även nästa vecka för då sticker jag och mamsen till Stockholm på onsdageftermiddagen för att kolla in Bryan Adams på Grönan torsdagen och sedan mysa i hufvudstaden på fredagen. Och just nu verkar det ju som om vädret kommer va fint och det gör ju saken ännu bättre! :) 
Allmänt | | Kommentera |

T.G.I.F

M är ledig idag och hemma hos sin bror ihop med Liten för att förbereda inför kalaset imorgon. Skönt för både honom och Liten att få lite sovmorgon, till 8 i alla fall, sen ville Liten gå upp och leka och äta yoghurt.
Han har även generöst nog delat med sig av sin förkylning så nu kraxar och snörvlar jag som bara den och huvudet känns fullständigt trögt. Typiskt när energinivåerna inte är som högst ändå...
Ska försöka att bota lite nästäppa med sushi ihop med några kollegor på lunchen. Förhoppningsvis kan wasabin få det att lätta lite.

Ikväll ska jag, förutom att stryka M:s kläder inför imorgon, inte göra många knop. En stor kopp te och en bunke med popcorn framför Så ska det låta känns som lagom aktivitet. Gud va skönt att det är helg, även om den troligen inte kommer bli så avkopplande. ;)
Ska bli väldigt mysigt att få ner sys från Oslo igen i alla fall! Och nästa helg kommer pappis med fru på snabbvisit, mys!
Allmänt | | Kommentera |
Upp