Gammelmormor

Idag har vi varit hos barnens gammelmormor (Magnus mormor) och hälsat på. Vi tog med oss smörgåstårta som alla utom Felix glatt mumsade på. Tänk va lätt det är att göra en människa glad, ibland räcker det med ett litet besök. På vägen hem stannade vi till vid gammelmorfars grav och jag plockade bort lite vissna blommor. Därefter åkte vi förbi Intersport och köpte löparkläder till Magnus. Han såg riktigt snabb ut så vi får hoppas att de kommer väl till pass. Även han ska nämligen börja sitt nya liv på måndag. 😉 Och nu blir det paus från härliga OS (där vi fick en silvermedalj idag!!!) och säsong 4 av Dexter istället. Kan säga att vi är fullkomligt sålda på den serien.

Allmänt | | Kommentera |

Så mycket kärlek

Fast jag gnäller och skäller på dem så älskar jag mina killar så otroligt mycket! ❤ Det värker i hjärtat och sväller över av all kärlek. Tänk att jag är så otroligt lyckligt lottad! Nu sover alla gott och jag ska strax lägga mig så vi kan ge oss ut på nya äventyr imorgon.

Barn & Familj | | En kommentar |

Träning ja...

TessieTuss undrade vilka mina träningsmål är. Det fick mig att börja fundera lite. Vilka är mina mål egentligen? 
 
För det första så ska jag börja träna igen. Det har varit dåligt med träning de senaste två månaderna, delvis på grund av långdragen förkylning, men också lathet och brist på inspiration.
 
Mål 1:
 
Att springa milen på 1 timme eller mindre.
 
Mål 2:
 
En gång för alla bli av med kärlekshandtagen som två graviditeter givit mig. Ska jag till och med våga mig på en före-bild så ni kan se mina framsteg?
 
 
Och hur ska jag ta mig till de här målen?
 
Delmål 1 är alltså:
 
Komma igång med träningen igen och göra den regelbunden. Och det tänkte jag göra nästa vecka när Magnus semester är slut och våra carpe diem-fasoner är över. Då är det vardag och rutiner igen.
 
Delmål 2:
 
Lösa nytt Friskis-kort.
 
Delmål 3:
 
Träna på Friskis 2 gånger/vecka och jogga eller promenera raskt 2 gånger/vecka.
 
 
Det borde väl inte va helt omöjligt att få till? Så här på en datorskärm ser det nästan löjligt enkelt ut, men jag vet hur svårt det är för mig att skaka av mig latmasken och resa mig ur tv-soffan. För det är ju så mycket skönare för stunden att slötitta på tv än att jaga runt på Friskis eller i skogen. Men samtidigt vet jag ju hur nöjd och glad jag är när jag väl genomfört ett träningspass.
 
 
Hur som helst så ska jag tänka ut en riktigt fin belöning till mig själv som jag ska få när jag springer milen på en timme. Tål att kluras på!
Kropp & Träning | | En kommentar |
Upp