Nerkissad

Note to self:

Köp ny vardagsrumsmatta och släng den gamla efter att Liten kissat på den!

Efter att han duschat igår kutade han iväg nakenfis för att titta på Bolibomba. Jag lunkade efter med blöjan och pyjamasen i handen och tänkte att det hinner ju aaaaaldrig hända en olycka på den korta tiden. Då hör jag hur det skvalar och ser Liten se lite mer lättad ut än innan....

Kiss på en ullmatta är inte lätt att torka upp! Jag baddade med en handduk, spejade på textiltvätt och baddade lite till medan mattan sög åt sig mer och mer.
Vi har visserligen tänkt att byta ut den tidigare då den inte är speciellt praktisk. En vit ullmatta, hur tänkte jag där? Förstås tänkte jag bara att den var snygg. Jag vill även byta den för att efter förra kemtvätten blev den inte så fin tyvärr.
Nu är jag istället på jakt efter en marinblå matta, gärna vändbar, men också en som jag kan tvätta själv, antingen för han eller i tvättmaskinen. Känns som det kan blir svårt att hitta, men jag ska kolla runt lite.
Hus & Inredning | | Kommentera |

Eloge till JC!

Var på JC igår för att se om de kunde tänkas laga mina jeans som jag skrev om tidigare och de kunde de göra men sa även att jag fick plocka ut ett par nya om jag ville. Och så klart ville jag det! Tyvärr fanns inte samma modell kvar i min storlek, så det fick bli ett par andra, men jag är verkligen supernöjd. Fast jag ska nog gå tillbaka med dem och få dem upplagda för de är lite långa.
Brukar alltid ha 34'' på längden och det brukar va perfekt för 32'' är alldeles för korta, men de här känns nästan som 36''. Jaja, det är ju lätt att knalla in och få dem upplagda, men det får bli efter första tvätten ifall de krymper något.
Tack underbara Helén som hjälpte mig! Kanske kommer jag köpa fler G-Star i fortsättningen iallafall?
Emma Gillar | | Kommentera |

Gräsänka

M är på affärsresa till onsdagkväll och jag å Liten saknar honom jättemycket! Vill bara att tiden ska gå så han kommer hem igen.
Sen att jag verkligen inte tycker om att sova ensam i vårt knakande och brakande hus är en annan anledning till att jag vill att det ska bli onsdag fort!

Eftersom det lämligt nog var första föräldramötet på förskolan idag fick morfar O rycka in och passa Liten ett par timmar. Lilla Liten som alltid är helt slut efter en dag på dagis var lugn och snäll, ville helst sitta i knät och titta på Bollibompa.
Och så fort han la huvudet på kudden och vällingen va slut knoppade han in så sött!

Imorgon ska vi göra en spännande tur till ICA och JC. Tänkte kolla med min sköna böna Helén på JC för att se om hon kan laga mina jeans som gått sönder. Allra helst skulle jag ju vilja att hon tar dem som en reklamation eftersom jag tycker att jeans för 1200:- borde hålla lite längre än fyra månader. Men så är det nog sista gången jag någonsin köper jeans från G-Star Raw.
Vi ska också hämta ut tulpanlökarna som jag beställde för ett tag sedan. Det ska verkligen bli kul att se om de blir fina i rabatten och runt stubben till våren!
Allmänt | | Kommentera |
Upp