Dagisdags

Imorgon börjar min stora lilla kille på dagis! Eller inskolningen påbörjas iallafall. Det känns både fantastiskt spännande och väldigt vemodigt. Som min mamma sa, det är en era som avslutas och en annan som påbörjas. Det har hon ju så klart rätt i, men jag längtar inte direkt efter förändringen, samtidigt som jag längtar efter mitt jobb och mina kollegor.

Jag hoppas bara att inskolningen ska gå bra och att Liten ska trivas med sina nya kompisar och fröknar. Jag tror att det är jag som har störst separationsångest och det kanske inte är så konstigt när vi varit så tätt inpå varandra i över 1½ år, Liten och jag.Min fina duktiga kille, så stor och samtidigt så liten!

Som sagt, imorgon är det dags. 9.30-11 ska vi kolla in dagis, hela familjen. På tisdag får killarna klara sig utan mig och på onsdag blir det jag och Liten som hänger på dagiset ihop. Därefter tar M över och sköter resten av inskolningstiden. Det känns tryggast så eftersom jag som sagt lider av viss separationsångest.
Barn & Familj | | Kommentera |

Kräftdags!

Nu har vi börjat ladda inför kvällens kräftskiva som vi ska ha hemma hos oss. En annan familj med två barn kommer och det ska bli så trevligt! Kräftorna var visserligen svindyra, men det är det helt klart värt för det finns nog inget godare än nykokta havskräftor!

Jag ska strax hoppa in i duschen och fixa mig lite, sen blir det pyntning av uterummet så att det blir extra mysigt att sitta där ikväll. Förhoppningsvis slipper vi regn så att kidsen kan springa ute så länge som möjligt.

Tidigare idag tog jag cykeln på en ordentlig testtur ner till centrum och köpte skruv och vinkeljärn så M kunde skruva ihop ordentligt så vi sitter säkert ikväll.
Jag passade också på att svänga in på Polarn o. Pyret för att fönstershoppa lite till vår dagiskille. Stog länge och höll i en stickad tröja som jag bara tycker är så fin, men hejdade mig. Tror kanske att det inte är det mest praktiska plagget.... Hittade istället en lite kofta som var supercool, så den kunde jag bara inte hänga tillbaka. Den kommer Liten va jättetuff i ikväll när hans tjej kommer!

Stickad tröja från P.o.P

Det blev inte en sån här...

Kofta från P.o.P

... men en så här!
Allmänt | | Kommentera |

Biggest Loser

Ett av mina favorit program har börjat på Kanal 5 igen, till min stora glädje och M:s förtvivlan! Han avskyr nämligen alla program om tjockisar som visas på tv medan jag frossar i dem. Jag tycker att det är så imponerande att en person kan tappa lika mycket i vikt som jag väger idag!
Och snart börjar ju även den svenska versionen! Härligt!
Jag håller tummarna för alla deltagare, svenska och amerikanska, och önskar dem alla lycka till!

Kanske kan de motivera mig till ett något slankare leverne? Annars kanske golfkursen jag anmält mig till gör susen.
TV & Film | | Kommentera |
Upp