Stängt och låst

Att ha Linus i köket är det samma som kaos. Men att stänga ute honom resulterar bara i gallskrik, en herrans massa krokodiltårar och en stressad svettig mamma. Så därför ser vårt kök ut så här just nu. 🙈


Vincent och Felix har snällt lånat ut sina paraplyer eftersom de inte heller vill kryssa mellan sugrör, muffinsformar, vispar, kastruller, diskborstar mm för att komma fram till middagsbordet. Röjar-Ralf är inte lika nöjd med lösningen. Inte jag heller egentligen, men att inte låsa lådor och skåp är inget alternativ. Det kanske är dags att få de där lådhasparna på plats efter snart 5 år...
Barn & Familj | | En kommentar |

Vårjacka

Nu sitter jag på tåget hem från en helg i Gävle. Jag har bott hos syster Sara, ätit middagar hos pappa och Mommi och hunnit krama om syster Aggi. Så mysigt, roligt och lyckat, men nu längtar jag efter mina små troll. 💕

Varken pappa eller Mommi visste att jag skulle komma så det var en förvånad far som öppnade dörren i fredagskväll. 😂 Som sagt, jag gillar ju att överraska!

Lördagen spenderade jag och Sara på stan och jag fick bland annat köpt en ny vårjacka på MQ. Jag är såååå nöjd!


Vad tyckts? Jag gillar skarpt att man kan vika upp ärmarna till 3/4-långa. 👍

Nu är jag som sagt på tåget och har just torkat bort tårarna som inte gick att hålla tillbaka när jag läste ut En man som heter Ove av Fredrik Backman. Jag har också skrattat högt och skrämt tjejen som satt bredvid och steg av i Skövde. Vi får väl hoppas att det var hennes station och att hon bara inte stod ut med mig längre. 

Men herregud vad jag älskar Ove! Om någon mot förmodan inte redan läst den boken så för i helvete läs den nu!!! Förlåt för kraftuttrycken, men jag kan inte nog poängtera hur bra den boken är. Så det så.
Emma Gillar | MQ, Ove, familj, jacka, shopping | | Kommentera |

Det visste du kanske inte

Här kommer ett relativt meningslöst inlägg om saker du kanske inte visste om mig. 

1. Jag tävlar mot micron. Alltså, om jag micrar något försöker jag alltid trycka på stoppknappen så nära noll som möjligt innan pipet kommer. Att trycka flera sekunder innan räknas inte. Och om micron piper känner jag alltid ett uns av misslyckande. 😏

2. Jag älskar att överraska mina nära och kära! Försöker överraska på många olika sätt, gärna skrämmas/busa lite grann, men sen såklart är ju lycka och glädje det önskade slutmålet. Jag tycker också om att ge/göra presenter. 

3. Jag älskar rosa 💕 och skulle egentligen gärna ge den kärleken större utrymme både här och där om det inte va så att jag bodde med en man som inte är överdrivet förtjust i skärt. 

4. Jag är obeskrivligt rädd för ormar och kopparsnokar, men spindlar och andra kryp bekommer mig inte särskilt mycket. En orm på bild får hjärtat att banka och en livs levande orm gör mig inte hysterisk, men galet stressad. Tack för fobin pappa. 
En gång klappade jag (ok, petade jag på svansen) en orm på Skansenakvariet så nu behöver jag aldrig utsätta mig för det igen. Puh!

Tack och hej!
Allmänt | | En kommentar |
Upp