God morgon fredag!

Idag är jag otroligt seg och har svårt att hålla ögonen öppna trots att jag la mig tidigare än vanligt igår. Kanske hänger ihop med att jag vaknade av en mardröm som handlade om barnen imorse?

Igårkväll tog jag iallafall med mig major Kalsong till IKEA för att bunkra upp med ljus, servetter och annat bra att ha. Majoren skuttade glatt in i Småland och ville inte gå hem, men efter ett löfte om glass kom han till slut. 


Glassmys med en av de bästa! ❤️

När vi kom hem insåg jag att jag drabbats av någon slags julpanik för jag hade köpt alldeles för många doftljus med äpple- och kaneldoft. Hoppas våra gäster gillar doftljus... 😳

Idag ska några saker monteras, lite tvätt ska vikas och ikväll kommer mamma på middag. Blir nog en riktigt mysig dag. 

Jag ska också fortsätta med mitt julgransprojekt. Vi brukar alltid ha en ädelgran eftersom de barrar mycket mindre än de traditionella, men när jag skulle handla granen häromdagen kunde jag inte motstå doften från de vanliga! Så med en vanlig gran i näven fick jag en crash course i granhantering av försäljaren. 
Första natten skulle granen (som försäljaren kallade han?!) bo i en hink med vatten i vårt uterum för att sedan flytta in i förrådet till lördag eller söndag, fortfarande stående i en hink. Sedan när den kommer in i huset ska den vattnas, vattnas och åter vattnas för att inte släppa så mycket barr. 
Och med tanke på att fänrik Fjun knappast kommer kunna låta den få stå ifred så räcker det kanske med att ha den inne ett par dagar. 😱 


Allmänt, Barn & Familj, Emma Gillar | | Kommentera |
Upp