Jobbdax

Idag är det jobbet som gäller. Jag hoppar in extra en dag eftersom min kollega inte hittade nån barnvakt till idag. Men det känns inte så jobbigt faktiskt, men visst svider det lite att det är soligt och varmt just idag av alla dagar. Och det finns absolut ingenting att göra...

Igår var jag iväg och utnyttjade mitt presentkort som jag fick i Mors dags-present. En härlig halvkroppsmassage som fick mig att känna mig som ny efteråt.
Har ett till presentkort på samma ställe som jag fick av möhippegänget, men jag kan inte riktigt bestämma mig om det ska bli en till massage eller kanske en pedikyr. Tål att tänkas på!

Efter massagen var jag en sväng och kikade lite på rean och på Lindex hittade jag en jättesöt jeansklänning som jag slog till på. Tycker det är väldigt sällan som min storlek finns kvar så det var ju toppen. Köpte även en annan mönstrad tunn sommarklänning, men den provade jag först när jag kom hem och den var tyvärr felsydd så den ska jag byta idag. Vi får väl se om jag hittar nåt annat som kan passa istället. Tänkte ta med mig min lilla mamma som smakråd eftersom M vägrar gå in i dambutiker. Han blir stressad och  svettig bara han tänker på "kvinnlig shopping".

Sedan var vi en sväng till M:s bror med familj. Svärmor och svägerska hade varit en tur till Ullared och fått en beställning av mig på ett par extra regnkläder till Liten nu när han ska börja på dagis, *host* förlåt, förskola. Han fick även tumvantar och en leksaksgräsklippare som var lite mer vulgär än vad svärmor hade trott. Men han var väldigt glad för sin gräsklippare och ville klippa hela vägen hem samt en stund innan läggdags.

Vi avslutade kvällen med att käka pizza och chips och se på film. M hade hyrt State of play, en thriller med Russel Crowe och Ben Affleck som var ganska spännande. Synd bara att jag va rätt så trött för jag orkade knappt hålla ögonen öppna. Ännu mer synd var att Top Gun gick på TV4+ igår kl. 22 och den orkade jag ju definitivt inte se på. Typiskt!

Imorgon blir det en båttur på Dalslands kanal med hela M:s familj så jag hoppas innerligt att vädret håller i sig. Och så hoppas jag att spekulanterna på Fiona bestämmer sig snart så vi slipper vänta längre. Eventuellt blir det besiktining senare i veckan.

Och just det ja! Jag sålde ju min Volvo V70 till en kollega i lördags så nu är jag på biljakt. Är faktiskt lite småsugen på en Skoda Fabia av nyare modell. Ska kolla in Blocket och se vad som erbjuds!
Allmänt | | Kommentera |
Upp