Mamman bestämmer. Inte.When life gives me bananas, I give life kladd!

Frågor på det?

Kämpandet med att få unge herr Linus att äta något annat än bröstmjölk och ersättning går vidare. Idag har han ätit 2 skedar gröt, 1,5 skedar katrinplommonpuré samt smetat ut 1/2 banan över sig själv, stolen samt kastat tuggade bananbitar på golvet. Suck. 

Imorgon ska han nog få prova vanlig välling så kanske han får smak på något annat. 

I övrigt så hoppas jag också att han sover liiiiiite längre än till 04 imorgon! Det har varit en lång dag kan man säga. 

Han satte alltså igång morgonreväljen runt fyra imorse, jag trodde naivt att han ville ha ett nattmål och ammade honom. När han inte blev helt nöjd hasade jag ner till köket och skakade ihop en flaska ersättning. Med den i magen och en torr blöja var jag övertygad om att han skulle somna om, men icke. Han var färdig med sovandet och istället gick vi för att leka. 

Runt sex började han gnugga ögonen och jag hoppades på en timmes sömn innan det var dags att dra igång morgonbestyren för de övriga trupperna, men jag hade fel igen. Istället var det dags för fänriken att gunga i babysittern. Att mamman skulle blunda samtidigt var otänkbart. 

Vi somnade dock synkat, han i babysittern och jag i soffan, mellan 06.50 och 07.05. Wow! Sen vaknade vi båda två av kapten Blöjas kvittrande stämma som glatt lekte med bilarna och skrattade till Bolibompa

Så jag klagar alltså inte nu på mina glada morgonpigga barn, nej, jag önskar bara att de ska va glada lite senare. Fram till senare får de gärna sova. 😁
Allmänt, Barn & Familj | | En kommentar |
Upp