Vår bröllopsdag

M och jag hade en helt underbar helg på Varbergs Kurort. Sviten vi bodde i var kanon (men lite varm för en gravid kropp med kokande fötter...) och när vi kom dit hade några vänner beställt champagne (och saft) och härlig färsk frukt och choklad. Ett härligt sätt att börja helgen!
Ganska direkt var det dags att lägga sig på massagebordet. Jag fick en jätteskön aromamassage och M en halvkroppsmassage. Det var ju massagepremiär för hans del och det verkar som han skulle vilja göra om det så kanske kan vi göra spahelgen till en tradition?

Efter massagen badade vi i de sköna poolerna, duschade och gjorde oss tjusiga inför kvällens supé. Innan maten satt vi ute i kvällssolen och tog en cider/öl. Så mysigt att bara få sitta ner i lugn och ro och prata med varandra utan att bli avbrutna av vare sig barn, telefoner eller andra störningsmoment. Av någon anledning blir det inte sv speciellt ofta här hemma. Det är ju alltid någon som ropar och något som måste eller borde göras.
Maten var helt fantastisk och vi blev så mätta att vi gärna hade velat åka tillbaka till rummet i varsin rullstol. Tänk att mat kan vara så god! Och som sagt, det var väldigt skönt att bara få umgås.

Men tänk ändå att vi har varit gifta i ett år redan! Va fort det har gått! Och jag ser verkligen fram emot våra kommande år tillsammans.
 



Min fina make ♥




En av de härliga poolerna.




Varbergs Kurort, Comwell Hotel

Vårt Bröllop | |
Upp