Välförtjänt vila

Idag har vi städat hela huset. Liten har hjälpt till att dammduga, eller brumma som han säger, och moppa golven. Det blev så fint och nu har vi förtjänat en härlig filmkväll!

Fast vi hann ju också med att åka till Colorama för att kolla på ny matta till vardagsrummet, men de som fanns var alldeles för dyra. På Colorama hade de Oktoberfest och bjöd på grillad bratwurst, öl (lättöl), ölkorv och annan fika. Himla fiffigt att åka dit och äta lite. ;)
Vi spanade samtidigt på kakel, men hittade inget vi gillade, men däremot en himla massa fina tapeter. Det kommer bli riktigt svårt att välja när det är dags att göra om i sovrummet och vardagsrummet!

Nu blir det som sagt filmkväll och jag har fått välja film idag. Det blir En Djävulsk Romans som börjar på TV4+ kl. 20. Hihi, M blev väl inte helnöjd med valet, men han får stå sitt kast. Ikväll blir det ingen löjlig actionfilm.

Och idag är det ju Halloween också! Jag köpte godis igår och hittills har det bara kommit två spöken och knackat på så nu ligger snart allt godis i M:s mage!
Allmänt | |
#1 - - Erika:

Vad kul att hålla på och inreda! Skönt att man kan ta sig tid att välja också, så man inte måste fixa allt i en hast. Jag älskar En Djävulsk Romans, kan se den hur många gånger som helst! Jag gillar absolut ditt filmval ;)

Upp